LAUREAAT ARCHITECTUURWEDSTRIJD VOOR sociale huisvestingmaatschappij SBK DENDERMONDE

Winnend wedstrijd ontwerp: Bouwen van 5 sociale woningen.    

Een accent op de hoek, de inkom in de zijgevel en extra raamopeningen maken de zijgevel even belangrijk dan de voorgevel. Hierdoor krijgt het naastgelegen evenementenplein een aantrekkelijke omkadering.

Een accent op de hoek, de inkom in de zijgevel en extra raamopeningen maken de zijgevel even belangrijk dan de voorgevel. Hierdoor krijgt het naastgelegen evenementenplein een aantrekkelijke omkadering.

Een laagdrempelige architectuur versterkt het karakter van de straat.

Een laagdrempelige architectuur versterkt het karakter van de straat.

Binnen hetzelfde concept van 5 geschakelde woningen zijn verschillende woontypes mogelijk zonder aan de architectuur te wijzigen. Het verspringend schakelen van de woningen zorgt voor een speelse achtergevel

Binnen hetzelfde concept van 5 geschakelde woningen zijn verschillende woontypes mogelijk zonder aan de architectuur te wijzigen. Het verspringend schakelen van de woningen zorgt voor een speelse achtergevel

variante gevelafwerking in hout.

variante gevelafwerking in hout.